Balaton és Káli medence. Köveskálra, ha nincs \ ha nem lenne jó étterem még akkor is érdemes ellátogatni, de mivel több jó étterem is van, kérdés sem férhet egy köveskáli hosszúhétvégéhez, de én nem turisztikai szakértő vagyok, csak egy gasztrokalandor. Így irány a Kővirág étterem.

A táj pazar, az étterem miliője frenetikus. Czigány Lilla a folyamatosan mosolyogós fiatal szakácslány pedig csodás. Az egyszeri vándor ilyenkor kiállt fel: hazaértem! Na mindegy, együnk.

A Leves: Céklakrém leves gorgonzola habbal
A fele kvázi nyers céklalé, a többi sütőben készül el, majd turmix, kis víz, fűszerek és a végén a könnyű hab.

A Főétel: Mangalicaszűz édes burgonyával, gesztenyével és vargányával
Nem egyszerű étel, nem készül el pikk-pakk. De megéri a munkát, mert tényleg finom, mind a szűz, a gomba, a nekem újdonság édes burgonya, nagyon egyben van.

A Desszertkukorica málé szilvamártással és pirított mandulával
Itt a főétel ellentettje, egyszerűen elkészíthető, majdnem’ palacsinta, kicsit sűrűbb, kukoricalisztes tészta. Az ízesítés szabadon választható. Igaz ez a szilvamártásos pirított mandulás verzió kellőképpen nyerő.

A recepteket megtalálhatjátok a www.lifenetwork.hu oldalon. Egy próbát mindenképpen megér, hátha az otthonunkba varázsolhatunk pár Michelin-csillagot.